Tom LEE “Blockchain Economy 2020” İçin Tekrar İstanbul’da! 

Okuma Süresi: 2 Dakika
Tom LEE “Blockchain Economy 2020” İçin Tekrar İstanbul’da! 
Doviz.com
24.07.2019 10:31

Türkiye’deki yatırımcı ve kripto para topluluğuyla ilk kez, yalnızca Şubat ayındaki birinci konferansta bir araya gelen Tom LEE’nin Blockchain Economy 2020 için katılımı kesinleşti. Ünlü Wall Street analisti Tom LEE, Şubat 2020’de İstanbul’da gerçekleşecek, MENA ve Avrasya bölgesinin en büyük kripto para konferansının ikincisinde de ana konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye tüm MENA ve Avrasya bölgesindeki kripto para topluluğu adına cazip bir buluşma merkezi olmaya devam ediyor. Dolayısıyla bölge ülkelerden çok daha geniş bir katılımla, yatırımcı, uzman, yayıncı ve girişimcilerin deneyimlerini çeşitli etkinliklerle özgürce paylaşabilecekleri konferans, 2020 başı ve devamında kripto para dünyasının geleceğini tüm yönleriyle ele alacak. 2020 konferansının konu başlıkları arasında blockchain teknolojisi ve kripto paraların yanı sıra Yapay Zeka, Kuantum Teknolojisi ve Big Data da yer alacak.

60 ülkeden 3.000’den fazla katılımcının yer alacağı konferans için erken dönem bilet satışları ise başladı. Avantajlı bilet satışları 1 Eylül’e kadar devam edecek, sonrasında katılımcılar normal dönem biletleriyle katılım sağlayabilecekler. Ek olarak 2020 konferansı için iki çeşit bilet türü bulunuyor; iki gün boyunca tüm oturumlara katılım sağlayacak “standart” biletin yanı sıra dileyen katılımcılar fuar alanında çeşitli blockchain tabanlı şirketler ve temsilcileriyle networking yapabilecekleri “ziyaretçi” bileti satın alabilecekler. 

Blockchain Economy 2020 için tüm hazırlıklar devam ederken, Avrupa, MENA ve Avrasya bölgesinden katılacak diğer sürpriz ana konuşmacılar, sponsor ve blockchain tabanlı girişimler yakında web adresinde yayınlanacak. Konferansla ilgili tüm detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.blockchaineconomy.istanbul/

"Blockchain Economy"
Tarih: 20-21 Şubat 2020
Lokasyon: WOW Convention Center, İstanbul / Turkey 
Website: https://www.blockchaineconomy.istanbul/

REKLAMI KAPAT X