Ünlü kripto analistinden Bitcoin değerlendirmesi

Okuma Süresi: 1 Dakika
Ünlü kripto analistinden Bitcoin değerlendirmesi
Doviz.com
05.07.2023 11:21

Ünlü kripto para analisti J. Rager, Bitcoin’in geri çekilmelerinin fazla abartıldığını söyleyerek, BTC'nin ağustos ayında büyük bir ivme yakalanabileceğini söyledi.

Kripto analisti J. Rager, 5 Temmuz’da paylaştığı analizinde, Bitcoin fiyat hareketi ve yörüngesi hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Buna göre, BTC fiyatlarının tekrar 24.000 dolar civarına döneceği yönündeki yaygın görüşe katılmadığını söyleyen analist, 24.000 dolarlık düzeltmeye ilişkin bu hissiyatın oldukça popüler olduğunu ancak “insanların bunu fazla düşündüğünü” söyledi.

Ancak Rager, BlackRock’ın spot BTC başvurusunun Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından reddedilmesinin, daha fazla kayba neden olabileceği konusunda da uyarıda bulundu.

Buna göre Rager, “Yalnızca bir ETF reddi kayba neden olabilir ama bence BlackRock bu sefer onay alacak.” ifadelerini kullandı.

Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi ise bugün 61 puanla “açgözlülük” seviyesine geri döndü. SEC’in yüksek profilli Amerikan kripto şirketlerine karşı birkaç dava açmasıyla Haziran ortasında endeks 41 seviyesine kadar gerilemişti.

Tıklayın: Bitcoin’de 31 bin dolar seviyesi aşıldı: Yeni destek ve direnç noktaları neler?

REKLAMI KAPAT X