Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda Bellona imzası

Okuma Süresi: 2 Dakika
Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda Bellona imzası
Doviz.com
22.01.2026 13:32

Bellona, yeni sezon tasarımlarını ve 2026 yılına özel hazırladığı koleksiyonlarını Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı bünyesinde görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre Bellona, yenilikçi tasarım felsefesini simgeleyen ürün gruplarını ve 2026 sezonu koleksiyonlarını IIFF 2026 platformunda sektörün önde gelen profesyonellerinin beğenisine sunacak. Söz konusu fuar organizasyonu, 27–31 Ocak tarihleri arasında İstanbul ilinin iki farklı noktasında aynı zaman diliminde gerçekleştirilecek. Markanın kuracağı özel stant alanında, rahatlık ve işlevsellik kriterlerinin ön planda tutulduğu yeni dönem ürün grupları ile çeşitli yaşam alanlarının ihtiyaçlarına cevap veren geniş kapsamlı koleksiyonlar katılımcılar için sergilenecek.

Sektörel iş birlikleri ve stratejik hedefler

Fuarın devam ettiği süre boyunca yapılacak olan ikili temaslar ve görüşmeler aracılığıyla Bellona'nın gelecek vizyonu ile yeni dönemdeki stratejik hedefleri sektör temsilcilerine aktarılarak mevcut ticari ilişkilerin daha da sağlamlaştırılması amaçlanıyor. Konuya dair görüşlerini paylaşan Bellona Genel Müdürü Cüneyt Ocak, IIFF 2026'nın mobilya sektörünün üretim kapasitesini ve tasarım kabiliyetini bir araya getiren kritik bir merkez olduğunu ifade etti. Organizasyonun yeni ticari ortaklıklar kurmak adına büyük olanaklar barındırdığına dikkat çeken Ocak, "Bellona olarak, geleceğe değer katan tasarımlarımızı ve 2026'ya yön verecek yeni koleksiyonlarımızı ziyaretçilerimizle buluşturacağız. Vizyonumuzu paylaşmak, yeni dönem hedeflerimizi aktarmak ve işbirliğimizi güçlendirmek üzere fuar süresince standımızda sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacağız." şeklinde konuştu.

REKLAMI KAPAT X