Jose Mourinho heyecanı FENER’e tavan getirdi

Okuma Süresi: 1 Dakika
Jose Mourinho heyecanı FENER’e tavan getirdi
Doviz.com
03.06.2024 11:42

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho heyecanı borsaya da yansıdı. Buna göre FENER hisseleri haftanın ilk işlem gününde tavan fiyata kadar çıktı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü dünyaca ünlü isim Jose Mourinho oldu.

45 bin taraftarın önünde yapılan tören ile Mourinho, 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Mourinho hamlesi ile birlikte Fenerbahçe Futbol A.Ş (FENER) hisseleri de yükselişe geçti.

Fenerbahçe hisseleri, yeni haftanın ilk işlem gününe yüzde 7,7 yükselişle 134 liradan başladı.

FENER hisseleri saat 11.00 itibarıyla ise alımların devam etmesi sonrasında yüzde 9,97 artışla 136,80 lirayla tavan fiyata ulaştı.

Fenerbahçe hisseler, yükselişe başladığı 30 Mayıs'ta 105 lira civarında alıcı buluyordu.

İmza töreninde konuşan Mourinho ise "Futbol sizler bizler için bir tutkudur. Öyle hissediyorum ki bu tutkuyu hissedebileceğim bir yerdeyim. Sizin hayalleriniz, benim hayallerim." ifadelerini kullanmıştı.

İLGİLİ HABER UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ekonomik katkısı hesaplandı Mastercard, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında Londra'da yarın oynanacak final maçının kente ekonomik katkısına ilişkin analizini paylaştı.
İLGİLİ HABER Arda Güler en değerli 100 futbolcu listesine girdi Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES), futbol piyasasında transfer değeri en yüksek futbolcuları sıraladı. Real Madrid forması giyen Arda Güler, ilk 100'e giren tek milli futbolcu oldu.
İLGİLİ HABER Nisan ayında borsa liginin kazandıranı kim oldu? Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayı yüzde 47,2 yükselişle tamamlayan Trabzonspor, yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu.
REKLAMI KAPAT X