Bakan Koca'dan deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı ile ilgili açıklama

Okuma Süresi: 1 Dakika
Bakan Koca'dan deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı ile ilgili açıklama
Doviz.com
25.08.2023 15:56

Bakan Koca, Ali Sabancı’nın eşi Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirdiğini belirterek, “Kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki planlanmıştır." dedi.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün akşam saatlerinde Yunanistan'ın Leros Adası'nda kaza geçirdi.

Kaza hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Ali Sabancı, eşi Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki planlanmıştır." dedi.

Esas Holding'den yapılan açıklamada ise konuyla ilgili, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup sağlık durumları takip edilmektedir." ifadeleri kullanılmıştı.

REKLAMI KAPAT X