Binance USDC çekme işlemlerine yeniden başladı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Binance USDC çekme işlemlerine yeniden başladı
Doviz.com
15.12.2022 14:52

Kripto borsası Binance, USD Coin (USDC) çekme işlemlerini sekiz saatten fazla bir süre duraklattıktan sonra para çekme işlemlerine yeniden başlandığını duyurdu.

Binance CEO'su Changpeng Zhao (CZ) yaptığı açıklamada, duraklamanın firmanın kendi Binance USD stablecoini ile USDC arasında takas yapma ihtiyacından kaynaklandığını açıkladı.

Salı günü platformdan net olarak yaklaşık 1,14 milyar dolarlık varlığın çekildiğini duyuran Zhao, çarşamba günü durumun yatıştığını ve kullanıcıların varlıklarını tekrar platforma yatırmaya başladığını açıklarken, "Bu bir gün içinde gerçekleştirdiğimiz en yüksek beş çekim işlemi arasında bile değildi. LUNA ve FTX çöküşleri sırasında daha fazla çekim işlemi gerçekleştirdik.” dedi.

Changpeng Zhao, gelecekte daha akıcı takas kanalları oluşturmayı planladığını da sözlerine ekledi.

CZ ayrıca, firmanın geçtiğimiz ay 7.400 kişi olan personel sayısını bu yılın sonuna kadar 8.000 kişiye çıkarmayı planladığını söyledi.

FTX'in çöküşünden sonra Binance, Coinbase ve Kraken ile birlikte 24 saatlik işlem hacimleri açısından dünyanın en büyük üç borsası arasında yer alıyor.

Binance ayrıca, yakın zamanda Japonya merkezli kripto firması Sakura Exchange Bitcoin'i satın almış ve Endonezya merkezli borsa Tokocrypto'yu da satın almak için görüşmelere başlamıştı.

Etiketler: binance USDC CZ
REKLAMI KAPAT X