D-Marin, 3 yeni̇ marina ile İspanya pazarına girmeye hazırlanıyor

Okuma Süresi: 2 Dakika
D-Marin, 3 yeni̇ marina ile İspanya pazarına girmeye hazırlanıyor
Doviz.com
13.03.2023 12:14

D-Marin ve İspanyol marina grubu Marinas del Mediterráneo, İspanya'da faaliyet göstermek üzere kurdukları ortaklığı duyurdu.

D-Marin, Marinas del Mediterráneo'daki üç marina ile Akdeniz genelinde yüksek standartlı premium marina ağının bir parçası olmaya hazırlanıyor.

Şirketten yapılan duyuru, D-Marin'in özel müşteri deneyimini Venedik yakınlarındaki Punta Faro Marina'ya getirmek üzere İtalya pazarına girmesinden birkaç ay sonra yapıldı.

D-Marin CEO'su Oliver Dörschuck konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yeni ortaklığı Marinas del Mediterráneo ile kurmaktan mutluluk duyarken, D-Marin deneyimini Batı Akdeniz'deki yeni müşterilerimize sunmak için sabırsızlanıyoruz. Müşterilerimize keyifle vakit geçirebilecekleri en güzel destinasyonlarda en üstün deneyimleri sunabilmek için marinalarımıza yatırım yapmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı. 

Marinas del Mediterráneo kurucusu Jose Carlos Martin ise şunları kaydetti:

"D-Marin ile ortaklık kurmak bizim için doğal bir karardı, çünkü müşterilerimizin beklentilerini, özellikle de dijital yeterlilikler açısından aşmak gibi ortak bir tutkumuz var. Bu da bizi uluslararası D-Marin ağının bir parçası haline getirdi. D-Marin'i İspanya'ya getirmek ve müşterilerimizin yararına birlikte çalışmak, bugün ve gelecek yıllarda ana odak noktamız olacak." 

Costa del Sol'da yer alan Puerto Deportivo de Estepona, Puerto Marina La Duquesa ve Puerto Marina del Este, toplam 1.000 bağlama yeri ile D-Marin'in uluslararası düzeyde faaliyet gösteren premium marina yelpazesine İspanya'dan katılan ilk marinalar olacak.

REKLAMI KAPAT X