Liderler, Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesine yönelik ne söyledi?

Okuma Süresi: 1 Dakika
Liderler, Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesine yönelik ne söyledi?
Doviz.com
11.05.2023 16:20

Cumhurbaşkanı adayları, adaylıktan çekildiğini açıklayan Muharrem İnce’ye yönelik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce'ye olan çağrısının hâlâ geçerli olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dargınlıkları bir kenara bırakma ve birleşme çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu, mesajına Barış Manço'nun Halil İbrahim Sofrası şarkısını da ekleyerek, çağrısını şu sözlerle duyurdu, "Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin…"

Kaynak: Kemal Kılıçdaroğlu - Twitter

Erdoğan ise Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesiyle ilgili, "Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabii niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi ama ne oldu da acaba çekildi bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise kendisinin de adaylıktan çekileceği iddialarının gündeme gelmesi üzerine, "Daha yeni başladık, isteyen varsa bizim lehimize çekilebilir!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sinan Oğan - Twitter

Tıklayın: Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce adaylıktan çekildi!

REKLAMI KAPAT X