Mehmet Şimşek'in CHP heyetiyle görüşeceği tarih belli oldu

Okuma Süresi: 1 Dakika
Mehmet Şimşek'in CHP heyetiyle görüşeceği tarih belli oldu
Doviz.com
14.06.2024 16:43

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP ekonomi kurmayları arasında gerçekleşecek görüşmenin 24 Haziran Pazartesi günü gerçekleşeceği bildirildi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 11 Haziran’daki Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, CHP’nin arzu etmesi halinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le görüşebileceğini söylemişti.

Bu açıklamanın ardından 12 Haziran'da Amasya’da konuşan Özgür Özel, "Partimizin üç değerli ekonomi kurmayı önümüzdeki günlerde Mehmet Şimşek ile bir araya gelecek" açıklamasını yapmıştı.

İLGİLİ HABER Özgür Özel: Vergide adalet için 3 ekonomi kurmayımız Mehmet Şimşek ile görüşecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdikleri dünkü görüşmenin ardından vergide adalet için partinin 3 ekonomi kurmayının Mehmet Şimşek ile bir araya geleceğini söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise 24 Haziran Pazartesi günü CHP'nin ekonomi kurmaylarıyla bir araya gelecek.

Bakan Mehmet Şimşek ile görüşecek heyet arasında CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Hazine ve Maliye Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe ve CHP Ticaret Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir yer alacak.

Daha önce CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya gelmişti.

CHP’nin Dışişleri Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel ise Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmüştü.

Son olarak ise CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir araya gelmişti.

REKLAMI KAPAT X