Midas'taki erişim sorunu kullanıcıları tedirgin etti

Okuma Süresi: 1 Dakika
Midas'taki erişim sorunu kullanıcıları tedirgin etti
Doviz.com
15.08.2023 08:55

Borsa İstanbul ve ABD borsasına yönelik alım satım faaliyetlerine aracılık yapan Midas'ta erişim sorunu yaşandığı bildirildi.

Dün, Midas'ın mobil uygulamasına erişemeyen birçok kişi Twitter'da sorunlarını dile getirdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Midas ise dün saat 15:06'dan sonra uygulamaya erişim sorunu yaşandığını, ekibin sorunu çözmek için elinden geleni yaptığını kaydetti.

Bir diğer açıklamada ise "Sorunun sebebini tespit ettik. Ekiplerimiz en hızlı şekilde çözebilmek için çalışıyor. Sorun çözüldüğünde bilgilendirme yapacağız" ifadesine yer verildi.

Midas, saat 16:32'deki açıklamasında ise "Uygulamaya erişimle ilgili yaşadığımız sorun devam ediyor. Ekiplerimiz sorunu gidermek için çalışıyor. Bakiye ve hisselerinin güvende olduğunu bilmeni isteriz. Yaşattığımız kötü deneyim için özür dileriz. Çözüm ile ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

Bu gelişmelerin ortasında pek çok kullanıcı ise şirkete yönelik tedirginliklerini sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı.

Şirket ise geç saatlerde “23.46 itibarıyla uygulamaya erişim ile ilgili yaşadığımız sorun çözüldü. İşlemlerinize kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Sabır ve anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz.” notunu geçerek, süreci telafi etmek için kullanıcılarına komisyon iadesi yapacağını duyurdu.

İLGİLİ HABER Rekor kıran borsaya bazı bankalardan erişilemedi: Vatandaşlar isyan etti Rekor seviye ile açılış yapan borsaya, banka yatırım uygulamalarından girmek isteyen pek çok yatırımcı erişim sorunu yaşadı. Bu durum ise sosyal medya üzerinden tepkilerin yoğunlaşmasına yol açtı.
REKLAMI KAPAT X