'Ölümlü Dünya 2' zirveden iniyor: Gişede hasılat rekortmeni değişiyor

Okuma Süresi: 1 Dakika
'Ölümlü Dünya 2' zirveden iniyor: Gişede hasılat rekortmeni değişiyor
Doviz.com
04.02.2024 13:53

Rafadan Tayfa serisinin dördüncü filmi "Hayrimatör", sinema tarihinin en çok hasılat elde eden yapımı Ölümlü Dünya 2’yi tahtından indirmeye hazırlanıyor.

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, 2024 yılına gişe lideri olarak giriş yapmasının ardından ara tatilin etkisiyle haftalık 450 bin gibi rekor bir izleyici ortalaması yakaladı. 29 Ocak haftasında ise 1 milyon 810 bin izleyici ve 207 milyon TL hasılat elde etti.

5 Şubat itibarıyla ise Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör’ün Türk sinema tarihinin en çok kazanan yapımı olan Ölümlü Dünya 2'nin 213 milyon TL'lik rekorunu aşması bekleniyor.

Bu kapsamda 2 milyonun üzerinde izleyici ve 250 milyon TL hasılat hedefiyle Rafadan Tayfa 4, tarihi bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Rafadan Tayfa serisinin dört filmi toplamda 9 milyon civarında izleyici ve 500 milyon TL civarında hasılat elde ederek pek çok film serisini de geride bırakmış bulunuyor.

İLGİLİ HABER Forbes yazdı: Barbie'den çıkarılacak 3 finans dersi Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes, Barbie karakterinin hayat tarzını analiz ederek Barbie'nin hayat tarzından üç finans dersi çıkarılabileceğini yazdı.
REKLAMI KAPAT X