Otomobil markalarının kampanya yarışı: Sıfır araçta pazarlık yapılır mı?

Okuma Süresi: 2 Dakika
Otomobil markalarının kampanya yarışı: Sıfır araçta pazarlık yapılır mı?
Doviz.com
07.12.2023 14:04

Yıl sonunun yaklaşmasıyla birlikte otomobil markaları da kampanyalarına hız kazandırdı. Buna göre bazı markalar sıfır faizli kredi imkanı sunarken, bazıları da çeşitli takas ve indirim kampanyalarını devreye aldı. İşte marka marka otomobil firmalarının sunduğu kredi ve indirim fırsatları...

Alfa Romeo

Alfa Romeo, Tonale modeli için 200 bin lira krediye 12 ay vade ve %0 faiz imkanı sunuyor. Stelvio modeli için ise markanın 1 milyon lira krediye 12 ay vade ve %2,89 faiz seçeneceği bulunuyor. Alfa Romeo, Giulia modelini de 1 milyon lira krediye 12 ay vade ve %2,9 faiz seçeneceğiyle alıcılarla buluşturuyor.

Chery

Chery, Tiggo8 Pro modelini 100 bin liraya varan takas desteğiyle 250 bin lira krediye 12 ay vade ve %0 faiz seçeneceğiyle satılıyor.

Fiat

Fiat, Egea modelini 170 bin lira krediye 12 ay vade ve %0 faiz ya da 350 bin lira krediye 36 ay vade ve %3,04 faiz seçeneğiyle alıcılarla buluşturuyor.

Ford

Ford ise Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 300 bin lira krediye 12 ay vade ve %0 faiz kampanyası düzenliyor.

Honda

Honda da HR-V modeli için 200 bin liraya varan indirim veya 250 bin lira krediye 12 ay vade ve %0 faiz imkanı sunuyor. Civic modeli için ise 185 bin liraya varan indirim veya 250 bin lira krediye 12 ay vade ve %0 faiz seçeneceği bulunuyor.

Hyundai

Hyundai, Tucson Hibrit modeli için 140 bin lira indirim ve 400 bin liraya 12 ay vade ve %1,99 faiz seçeneğiyle Tuscon modelini alıcılarla buluşturmayı hedefliyor. Santa Fe Hibrit modeli için ise 400 bin liraya 12 ay vade ve %1,99 faiz imkanı tanınıyor.

Volkswagen

Volkswagen ise Golf modeli için 250 bin lira krediye 12 ay vade ve %1,99 faiz imkanı tanıyor.

Çeşitli kampanyalar düzenleyen diğer markalar ve modelleri:

KIA: Niro Hibrit, Niro EV, Ceed, XCeed, Stonic, Sportage, Picanto, Ceed SW

Mercedes: C Serisi Sedan, E Serisi Sedan, CLA

Nissan: Qashqai E-Power, Juke

Opel: Corsa, Mokka Elegance, Astra, Grandland

Peugeot: 208, 308, 2008, 3008

Skoda: Fabia, Kamiq, Kodiaq, Karoq

Toyota: Corolla, C-HR Hybrid, Hilux, Yaris Cross, Corolla Cross, Corolla Hatchback Hybrid, Yaris

Sıfır araçta pazarlık yapılır mı?

Hürriyet’ten Burak Taşçı’nın aktardığına göre bayiler kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Bu sebeple sıfır araç alımında pazarlık yapmak mümkün oluyor. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edilebiliyor. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp diğer bayilerle irtibat kurmak, uygun fiyata otomobil sahibi olma imkanı tanıyabiliyor.

İLGİLİ HABER Otomotivde 1 milyon barajı aşıldı: Kasımda en çok satan markalar belli oldu Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç satışı tüm zamanların yıllık rekorunu kırdı. Peki, kasım ayında en fazla hangi marka ve modeller satıldı? İşte detaylar..
REKLAMI KAPAT X