Savunma Sanayii Destekleme Fonu görüşmeleri gelecek yıla ertelendi

Okuma Süresi: 1 Dakika
Savunma Sanayii Destekleme Fonu görüşmeleri gelecek yıla ertelendi
Doviz.com
15.10.2024 18:20

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Savunma Sanayii Destekleme Fonu görüşmelerinin ertelenerek 2025 yılına bırakıldığını açıkladı.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Savunma Sanayii Destekleme Fonu görüşmelerinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Güler, fon teklifi ile ilgili kamuoyundan gelen eleştirilerin dikkate alındığını ve düzenlemenin bütçe görüşmeleri sonrasında yeniden ele alınacağını açıkladı.

Vatandaşların teklife yönelik çekincelerinin bulunduğunu belirten Güler, bu sebeple söz konusu düzenlemenin daha detaylı bir şekilde tekrar ele alınacağını bildirdi.

Konuyu daha ayrıntılı incelemek amacıyla görüşmelerin sonlandırıldığını vurgulayan Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın titiz bir çalışma yapılmasını istediğini de aktardı.

İLGİLİ HABER Ek kaynak için harekete geçildi: Kredi kartı sahiplerinden ve noter işlemlerinden katılma payı alınacak Savunma Sanayii Destekleme Fonu kaynaklarının artırılması amacıyla 12 maddelik kanun teklifi TBMM’ye sunuldu. 
İLGİLİ HABER 2025 bütçe bilgilendirme toplantısı perşembe günü yapılacak 2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi basın bilgilendirme ve bütçe bağlama toplantısı, 17 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.
REKLAMI KAPAT X