Şimşek: Bizden duymadığınız haberlere itibar etmeyin

Okuma Süresi: 1 Dakika
Şimşek: Bizden duymadığınız haberlere itibar etmeyin
Doviz.com
27.02.2024 09:44

Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberler dolaşıma sokulmaktadır, lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartlarına taksitlerin kaldırıldığına yönelik iddiaların ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Buna göre Şimşek, ilgili paylaşımında şunları kaydetti:

“Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberler dolaşıma sokulmaktadır. Orta Vadeli Programımızda uygulayacağımız politikaları net bir şekilde ortaya koyduk. Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam edecektir. Bu çerçevede vatandaşlarımızdan istirham ediyorum; lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz.”

İLGİLİ HABER 'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddialarına ilişkin resmi açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, kredi kartı kullanımlarında taksit uygulamasının kaldırılmasına ilişkin hayata geçirilmiş herhangi bir düzenleme bulunmadığını bildirdi.
REKLAMI KAPAT X