Binance, regülatörlerle mutabakata varıldığını duyurdu

Okuma Süresi: 2 Dakika
Binance, regülatörlerle mutabakata varıldığını duyurdu
Doviz.com
22.11.2023 11:08

Binance, kripto piyasasını sarsan Changpeng Zhao'nun istifasının ardından kendisine yöneltilen iddialar hakkında açıklamada bulunarak, regülatörlerle mutabakata varıldığını duyurdu.

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Changpeng Zhao'nun ABD'deki bir ceza soruşturmasını çözmek için yapılan kapsamlı bir anlaşmanın parçası olarak istifa etmeyi kabul etmesinin ardından kullanıcılarına bir bilgi notu gönderdi.

Buna göre web sitesi üzerinden yayımlanan ve kullanıcılara mail olarak da iletilen notta, şunlar kaydedildi:

“Değerli Binance’liler,

Binance ile Amerikan otoritelerin tarihsel kayıt, uyumluluk ve yaptırımlar konularında mutabakata vardığını paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bizler bu an için gerekli hazırlıklarımızı önceden yaptığımızdan dolayı kullanıcı deneyimi veya işlevselliği üzerinde herhangi bir etki görülmeyeceğinden eminiz. Vurgulamak isteriz ki, bu süreç sayesinde platformumuz daha da güvenli hale geldi.

Bu duyuru, şirketimizin zorlu ama dönüştürücü bir öğrenme ve büyüme dönemini geride bırakıp Binance'in ve kripto endüstrisinin heyecan verici geleceği için vizyonumuzu paylaşmaya başlamasına olanak sağlıyor. 

İşimizin temelleri sağlam kalmaya devam ediyor. Binance olarak, dünyanın en büyük kripto para borsasını işletmeyi sürdürüyoruz. Kullanıcılarımız ve paydaşlarımız nezdinde sorumluluğumuzu çok ciddiye alıyor ve her kullanıcı varlığı için 1:1 destek sağlıyoruz. Bu, kullanıcıların platformdan varlıklarının yüzde 100'ünü herhangi bir zamanda çekebilecekleri anlamına geliyor. Bizim için önemli olan, çekirdek değerlerimizi korumada hiçbir zaman tereddüt etmedik.

Amerikan otoriteleriyle birlikte varılan resmi mutabakata göre:

Binance'in herhangi bir kullanıcı fonunu kullandığı,

Binance'in herhangi bir piyasa manipülasyonunda bulunduğu konularında bir iddia söz konusu değildir.

Binance'in kurucusu ve CEO'su olan Changpeng Zhao'nun (CZ) CEO pozisyonundan ayrıldığını da sizlerle paylaşmak istiyoruz. Kendisi, Binance'in çoğunluk hissedarı olarak, işimizin tarihi alanlarında danışılabilecek bir kaynak olmaya devam edecektir. Binance'in eski Bölgesel Piyasalar Küresel Başkanı olan Richard Teng ise, CZ'nin yerine CEO olarak görev yapmaya başlamıştır.”

İLGİLİ HABER Binance CEO'su istifa kararı aldı İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao, istifa kararı aldığını duyurdu. CZ’nin istifa kararının ardından yeni CEO da belli oldu.
REKLAMI KAPAT X