“Kripto dünyasının Apple’ı olacağız”

Okuma Süresi: 1 Dakika
“Kripto dünyasının Apple’ı olacağız”
Doviz.com
30.05.2023 12:46

Solana (SOL) kurucu ortağı Raj Gokal, iddialı açıklamalarda bulunarak, kripto dünyasının Apple’ı olacaklarını söyledi.

2020’de başlatılan bir katman-1 blok zinciri olan Solana, geliştiricilerin üzerinde çalıştığı en büyük zincirlerden biri olarak tanınıyor.

CoinMarketCap verilerine göre stablecoin’ler hariç tutulduğunda Solana, piyasa değeri açısından yaklaşık 7,6 milyar dolarla en büyük sekizinci kripto para birimi konumunda bulunuyor.

Solana kurucu ortağı Raj Gokal son olarak verdiği demeçte ise “Solana, kriptonun Apple’ı olma potansiyeline sahip” ifadelerini kullanarak, Apple’ın uzun yıllar boyunca kullanıcı deneyimi ve performansa odaklandığına atıfta bulundu ve benzer noktalar üzerine odaklandıklarına işaret etti.

Gokal, açıklamasında ayrıca şunları kaydetti:

“Apple’ın iPhone’un çıkmasını sağlamak için dokunmatik ekranların gecikme süresi üzerinde on yıla yakın bir süre çalıştığını ve bunun insanlara mucize gibi geldiğini düşünüyorum. iPhone’u, App Store’u ve uygulama ekosistemini bugün bulunduğu noktaya getirmek için bu platformun üzerine inşa edilmesi gereken pek çok şey vardı.”

"Tamamen yeni bir finansal internet olduğu halde normal internet gibi hissettiren bir ağ oluşturmak önemli. Ağın kendini taze ve rekabetçi tutmak için yaptığı pek çok şey var. Temel tezimiz yeni işlere, yeni projelere ve bağımsız geliştiricilere odaklanmak olacak. Hala bir ekosistemin ve bir garaj içinde iki geliştiricinin neler yapabileceği konusunda iyimser olan bir topluluğun içindeyiz.”

REKLAMI KAPAT X