Twitter kurucusundan Bitcoin için yeni tahmin

Okuma Süresi: 1 Dakika
Twitter kurucusundan Bitcoin için yeni tahmin
Doviz.com
13.05.2024 11:29

Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Bitcoin'in 2030 yılına kadar 1 milyon doları aşacağını öngördü.

Ünlü milyarder ve girişimci Jack Dorsey, kripto piyasasının geleceğine yönelik ABD'li medya kuruluşu Pirate Wires'a değerlendirmelerde bulundu.

Bitcoin'in 2030 yılına kadar 1 milyon doları aşabileceğini iddia eden Dorsey, "Bu rakama ulaşacağı ve ötesine geçeceğini düşünüyorum" dedi.

Bitcoin, bugün itibarıyla 62 bin 890 dolar seviyesinden alıcılarıyla buluşuyor. Dorsey'in öngürüsünün gerçekleşmesi için Bitcoin'in yüzde 1500'den fazla yükselmesi gerekiyor.

Dorsey, Bitcoin ile ilgili en şaşırtıcı şeyin kuruluş hikayesinin yanı sıra ekosistemi olduğuna dikkat çekerek, Bitcoin’in fiyatındaki yükselişin onu daha iyi hale getirmek için uğraşanlardan kaynaklandığını söyledi.

Jack Dorsey, 2021 yılında Twitter CEO'luğundan ayrılmıştı.

Zincir üstü analiz platformu Glassnode’un kurucuları Jan Happel ve Yann Allemann, X platformundaki Negentropic hesabı üzerinden yaptıkları değerlendirmede, Bitcoin’in kısa vadede 80 bin dolarlık seviyenin üzerine çıkabileceğini söylemişti.

İLGİLİ HABER Glassnode kurucuları Bitcoin için tahminlerini açıkladı Glassnode kurucuları, Bitcoin'in bu hafta kademeli olarak düşüş trendine girmesi sonrası lider kripto para birimine yönelik tahminlerini açıkladı.
İLGİLİ ANALİZ Kripto piyasasını bu hafta neler bekliyor? (13 Mayıs 2024) Bu haftaki önemli gelişmeler dahilinde, başta küresel piyasalar olmak üzere kripto para piyasalarında da dalgalanma bekleniyor. İşte 13 Mayıs itibarıyla haftanın öne çıkan gelişmeleri..
REKLAMI KAPAT X