Binance çalışanlarını çalkantılı zamanların yaklaştığına dair uyardı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Binance çalışanlarını çalkantılı zamanların yaklaştığına dair uyardı
Doviz.com
14.12.2022 15:06

Binance'in İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao (CZ), şirketin mali sağlığıyla ilgili endişelerin arttığı bir dönemde, çalışanlarını çalkantılı zamanların yaklaştığına dair uyardı.

CZ, personeline gönderdiği notta, "Önümüzdeki birkaç ayın inişli çıkışlı geçmesini beklesek de, bu zorlu dönemi atlatacağız ve bunu atlattığımız da daha güçlü olacağız." dedi.

Geçen hafta yayımlanan denetim raporunda şirketin mali durumu üzerinde gri alanların görüldüğünün paylaşılmasından sonra yatırımcılar kripto borsasından bu hafta başından itibaren 900 milyon dolardan fazla değerde kripto para çekmişti.

CZ ise, Binance üzerinden gerçekleşen son dönemdeki para çekme işlemlerine atıfta bulunarak, “Organizasyonun uzun süre dayanacak şekilde inşa edildiğini ve herhangi bir kripto kışında hayatta kalabileceğini" iddia etti.

Binance, FTX'in geçen ay iflas başvurusunda bulunmasından bu yana müşteri varlıklarının güvende olduğunu kanıtlamak için son olarak rezerv kanıt sistemini sunmuş. Ancak bu sistemde şirketin mali durumuyla ilgili önemli ayrıntıları gizlediği sebebiyle yoğun olarak eleştirilmişti.

Etiketler: binance CZ rezerv kanıt
REKLAMI KAPAT X