Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Beştepe'de Bahçeli ile görüşecek

Okuma Süresi: 2 Dakika
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Beştepe'de Bahçeli ile görüşecek
Doviz.com
24.10.2023 14:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli saat 15.00'te Beştepe'de bir araya gelecek.

İki liderin de günlük programında yer almayan görüşme, basına kapalı gerçekleşecek.

Erdoğan ve Bahçeli en son 27 Eylül'de yine Beştepe'de 45 dakika süren yüz yüze bir görüşme yapmıştı.

MHP lideri Bahçeli ise bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, İsrail ve Filistin topraklarında süren savaşla ilgili "24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır" sözlerini hatırlatarak şunları kaydetti:

"24 saat dolmuştur. Türkiye Cumhuriyeti insanlık nam ve hesabına, barış ve çözüm iklimini yeşertmek, garantörlük mekanizmasını kurmak adına her türlü müdahale ve mücadeleye hazır ve kararlı olmalıdır. Bizde geri adım yoktur. Birleşmiş Milletler etkisizdir. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Refah Sınır Kapısı’nda boy göstermekten başka bir şey yapamamıştır. İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan umut yoktur. ‘Gazze için Kahire Barış Zirvesi’nden bir sonuç çıkmamıştır. İslam ülkeleri atıl ve aciz şekilde Gazze’nin bombalanmasını izlemektedir. O halde Gazze’yi koruma ve kollama misyonu Türk milletinin üzerindedir. Ya kalıcı barış ortamı sağlanarak iki devletli çözüm için taraflar masaya oturur ya da Gazze’nin imhasına Türkiye Cumhuriyeti her ihtimali dikkate alarak tepkisini üst düzeyde, en seri ve sert şekilde gösterir. Bizim tavrımız, tutumumuz ve duruşumuz budur."

İLGİLİ HABER Bahçeli'den emekli zammı açıklaması: Emeklilerden milletvekillerine mektup MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaşlarına enflasyonun üzerinde zam yapılması ve zammın kök ücrete yansıtılması çağrısında bulunurken, Türkiye Emekliler Derneği de tüm milletvekillerine emekli maaşlarına zam yapılması talebiyle mektup gönderdi.
REKLAMI KAPAT X