TUSAŞ saldırısının ardından havalimanlarında turuncu alarm

Okuma Süresi: 1 Dakika
TUSAŞ saldırısının ardından havalimanlarında turuncu alarm
Doviz.com
24.10.2024 11:40

TÜRK Havacılık ve Uzay Sanayii'ne (TUSAŞ) yapılan terör saldırısının ardından başta İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere Türkiye'deki tüm havalimanlarında olası terör saldırılarına ilişkin turuncu alarm verildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ yerleşkesine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmesinin ardından Türkiye geneli güvenlik önlemleri arttırıldı.

Terör örgütlerinin havalimanlarına yönelik saldırı planlarına ilişkin olarak havalimanlarında önlemler turuncu alarm seviyesine çıkarıldı.

Alınan kararın ardından Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'na giriş ve çıkışlarda önlemler artırıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan açıklama

Güvenlik önlemlerinin artırılmasına ilişkin olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılan açıklamada, “Yolcularımızın dikkatine, Havalimanlarında alınan ek önlemler sebebiyle oluşabilecek zaman kayıplarına karşı, yolcularımızın uçuşlarından en az üç (3) saat önce terminale gelmeleri önerilmektedir" denildi.

İLGİLİ HABER TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu'ndan terör saldırısı sonrası "kararlı duruş" mesajı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, TUSAŞ'ın Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısıyla ilgili, "Hiçbir saldırı ülkemizin milli savunma sanayisindeki kararlı duruşunu ve gelişimini engelleyemeyecektir." ifadelerini kullandı.
İLGİLİ HABER İş dünyası, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını kınadı İş dünyası örgütlerinin temsilcileri, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısını kınadı.
İLGİLİ HABER Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TUSAŞ saldırısına ilişkin ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, BRICS zirvesi kapsamında gittiği Kazan'da, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin "4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Bu saldırıyı lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" açıklamasını yaptı.
İLGİLİ HABER TUSAŞ tesislerine terör saldırısı: Şehit ve yaralılar var Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerinde silah ve patlama sesleri duyuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise olayın terör saldırısı olduğunu belirterek, şehit ve yaralıların bulunduğunu söyledi.
REKLAMI KAPAT X