Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi: Ne kadar kredi verilecek?

Okuma Süresi: 1 Dakika
Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi: Ne kadar kredi verilecek?
Doviz.com
27.09.2023 10:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacaklarını, bunu pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Dünkü toplantıdan sonra da Aile ve Gençlik Bankası çalışmalarını tamamladıklarını anlatan Erdoğan, "Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarımızla kanun teklifini Meclisimizin takdirine sunacağız" dedi.

Erdoğan ayrıca "Yeni evlenen çiftlere Aile ve Gençlik Bankasından karşılanmak üzere faizsiz kredi imkanı sunacağız, bunu pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulayacağız" açıklamasını yaptı.

İLGİLİ HABER Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere yönelik vergisiz telefon desteğinin detaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında öğrencilere yönelik vergisiz telefon desteğinin detaylarını açıkladı.

Erdoğan, nisan ayında yaptığı açıklamada ise yeni evlenen çiftlere 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira faizsiz aile kredisi vereceklerini söylemişti.

İLGİLİ HABER Yüksek enflasyon yeni evlenecek çiftleri nasıl etkiliyor?: Düğün için ne kadar masraf yapılması gerekiyor? Yüksek seyreden enflasyon sonrasında evlilik eşiğinde olan gençlerin aklındaki en önemli soru da düğün masrafları oluyor. Peki, günümüzde bir düğün için ortalama ne kadar masraf yapılması gerekiyor?
REKLAMI KAPAT X